De Kunst van Textiel en Ambacht:

Mijn Creatieve Reis

In 1992 ben ik gestart met mijn passie voor ambacht en textiel en heb ik mijn eigen Scheeps- en Meubelstoffeerders bedrijf opgericht. Deze vakervaring heeft me diep geïnspireerd en aangemoedigd om een reis van ontdekking te beginnen, waarbij ik de veelzijdigheid van materialen ben gaan verkennen. In het bijzonder hebben de restanten leer, die vaak overblijven na het stofferen, me uitgedaagd om te experimenteren en kunstwerken te creëren.
De positieve aandacht van de media, musea en het winnen van diverse prijzen hebben me de motivatie gegeven om de deeltijd kunstacademie te gaan volgen. Deze stap heeft mijn werk een diepere betekenis en verhaal gegeven, en heeft geleid tot heldere artistieke keuzes.
Het proces van het bedenken van het verhaal, het scheppen van unieke creaties, het spelen met vormen, technieken en structuren geeft me ongelooflijk veel energie. Wanneer de uiteindelijke uitvoering en het eindresultaat dan perfect aansluiten bij mijn oorspronkelijke visie, ervaar ik een diepe voldoening.

Mijn creaties

Welkom in mijn wereld van creativiteit, vakmanschap en kunst.
Ik nodig je graag uit om mijn artistieke reis verder te ontdekken.

Werken van leer

Werken met leer is een boeiend en veelzijdig ambacht dat een diepe verbinding met traditie en vakmanschap vereist. Elk stuk leer heeft zijn eigen unieke karakter en kwaliteiten, wat het materiaal zo intrigerend maakt.

Schilderijen

Het maken van kunstzinnige schilderijen is een bevrijdende en expressieve kunstvorm waarin mijn verbeelding de vrije loop kan laten. Met elk penseelstreek breng ik emotie, kleur en vorm samen, zonder beperkingen. Mijn schilderijen zijn een weerspiegeling van mijn innerlijke wereld en een uitnodiging voor anderen om hun eigen interpretatie te ontdekken.

Overige kunst

Mijn overige creatieve kunstwerken vormen een speelse reis van ongeremde verbeelding, waarbij leer en andere materialen samenkomen in verrassende combinaties. Met mijn volledige creatieve energie en passie tracht ik kunstwerken te creëren die opvallen en de zintuigen prikkelen. Elk stuk is een unieke uitdrukking van mijn artistieke vrijheid en een uitnodiging voor anderen om de veelzijdigheid van materialen te verkennen.